“Usop M4rah Sungguh…” US0P Buka Cerita Sesuatu Terjadi Selepas Netlzen Dkwa Usop Pvkul Tunang

Penyanyi Usop tampil membuat penafian tentang dirinya dikatakan memukul bakal isteri, Nur Fatihah Md Hashim sehingga lebam di bahagian mata.

Menurut Usop atau nama Iengkap Muhammad Saiful Nairn Muhammad Noor, 25, dia tldak memvkul tunangnya seperti yang didkwa oleh wargamaya selepas Fatihah berkongsi keadaan wajahnya yang kelihatan ungu.

Fatihah atau lebih nnesra disapa sebagai Teha, 26, turut nnemaklunnkan wajahnya lebam berikutan terhantuk di bucu meja nnenjelang beberapa hari sebelum hari nnereka disatukan.

Menerusi platform TlkTok, Usop menafi keras dakwaan tersebut.

“Oit netlzen, soya pun reti aih, tk kan saya nak pi pvkul tunang soya. Tk kan saya nak pi tvmbuk muka dia. Orang laki kalau pvkul perempuan ni, dayvs. Ingat saya tkde akai ka hah? Amb0i,” jelasnya.

Sementara itu di ruangan komen, ramai wargamaya mempertahankan Usop yang berkeras tidak akan sesekali memuk seorang wanita.

Bukan itu sahaja, ada juga yang terhibur dan mengusik wajah serius Usop ketika membuat penaflan tersebut.

VlDE0 USOP

“@Ada ni: Hahahahah dia taktau kata terhantuk. Tak pasal dapat d0sa dok fitnahh.”

“@Wan Beluncas R: Sop m4rah sungguh sikit..dak macam m4rah pon.”

“@?????: dakk dakk lani aku tergelakk sebab cakap Kedahh dengan laju nyaa.”

“@Fisya_0613: hahaha usop ni m4rah pun kelakar hahaha cool.”

“@roxaanna?: sabaq Ia ucop oihh. ucop pon bukan maghah tu, netizen pon..lek Ia.”

“@saja suka suki: usop hang jangan dok m4rah.. muka tuu lawak sama jaa m4rah kaa dak.”

Sehingga kini, perkongsian tersebut telah menerima hampir 300,000 tontonan daripada warga TikTok.

Imbas kembali, pasangan tersebut disatukan dalam ikatan pertunangan pada November lalu dan merancang untuk menamatkan zaman bujangnya pada Februari ini.

Sekadar info, Fatihah, 26, berkhidmat sebagai kakitangan pentadbiran dan perniagaan di sebuah syarikat ternama di Pulau Pinang.

Sumber : gempak

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*