“Semoga dimurahkan rezeki” Tiga tahun tunggu, lelaki gembira dapat beg hijau jadi rider ‘Grabf00d’

Setiap orang mempunyai rezeki masing-masing. Tak salah rasanya untk berasa gembira andai memperoleh rezeki yang lebih baik dan khabar tersebut diterima ketika benar-benar mengharapkan hal tersebut.

Gembira dapat beg Grab
Perkara ini samalah seperti perkongsian seorang pengguna TiTok dikenali sebagai@mateddy7792 apabila memuat naik video rakannya yang berlari kegembiraan apabila penantian selama 3 tahun untuk menjadi rider Grabfood tercapai.

Dalam video tersebut, rakan kepada @mateddy7792 dilihat berlari-lari sambil membawa beg Grabfood berwarna hijau. Walau pun perkara tersebut mungkin biasa untuk sesetengah pihak, namun mungkin berita gembira yang diperoleh memberi sinar harapan untuk menambah pendapatan ahli keluarga apabila dapat melakukan pekerjaan yang paling popular ketika ini.

Kita rakyat tak memilih kerja
Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan komen dengan memberikan kata-kata semangat kepada lelaki itu bagi memulakan tugas sebagai rider penghantar makanan.

Mereka juga mendoakan agar rakan kepada pengguna TikTok itu terus dipermudahkan rezeki serta diberi keselamatan ketika menjalan tugas barunya.

jgn mengalah bro

Rezeki tu ada dalam pelbagai pekerjaan

Semoga rezeki terus dimurahkan bro

Seronok tengok dia happy

Sumber : omm

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*