Si Comel Mahu Makan Udang, Bila Diberi Lain Pula Jadi. Wajah Si comel Undang kelakar

Kadang-kadang memang susah nak faham perangai haiwan peliharaan seperti kucing. Ini kerana setiap kucing memiliki makanan kegemaran masing-masing dan tersendiri. Ada yang suka makan ayam dan ikan. Ada juga yang sejenis suka makan makanan tertentu sahaja.

Namun begitu, baru-baru ini satu rakaman yang memaparkan telatah seekor kucing comel telah mencuri perhatian ramai. Dalam perkongsian tersebut di awal rakaman kelihatan individu mengeluarkan bungkusan dari peti ais. Seekor kucing berbulu kelabu gebu mengiaw seakan sedang meminta sesuatu.

Rupa-rupanya individu tersebut mengeluarkan udang beku dan mula merebusnya. Dikeluarkan dan dihidangkan kepada kucingnya itu. Namun sungguh tidak disangka, si comel mahu udang itu mula memberikan reaksi tldak suka. Berikut adalah rakaman yang dikongsikan ini:

Perkongsian rakaman si comel mahu udang namun tidak sukakannya yang dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun the_scottish_king ini telah meraih lebih 6.5 juta tontonan dan lebih 868 ribu likes. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai rakaman ini di ruangan komen seperti berikut:

“Tak sangka langsung ending dia macam tu sekali”

“Katanya ‘mau’. Lepas dikasi malah uwaaaaakkkk. Macam mana lah kucing”

“Kalau kucing aku belum sempat nak masak dulu dah dibedalnya udang tu”

“Udah di kasih malah huek huek kucingnya”

Sumber : HCL

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*