“Boleh Ke Kau Cari Pengganti Macam Aku” DSVlda Beri Pesanan Buat lqbal

Jutawan kosmetik terkenal, Dato’ Seri Vida (DSV) memberi reaksi mengenai bekas pembantu peribadinya, Ahmad Iqbal Zulkefli yang membuat keputusan untuk berhijrah ke Indonesia.

DSV Beri Pesanan Buat Iqbal

Menurut DSV atau nama sebenarnya Hasmiza Othman, dia akui gembira dengan kehidupannya yang terkini selepas putus cinta dengan Iqbal.

“Kata nak cari pengganti, boleh ke cari pengganti macam aku?Tidak sekali-kali” seloroh DSV
Namun begitu, dia tetap minitipkan pesanan buat usahawan itu agar tidak mempersendakan isu sihir kerana kesan perbuatan sylrik itu boleh dilihat dengan jelas atas apa yang berlaku pada mereka berdua sebelum ini.

“Saya gembira dengan kehidupan saya sekurang-kurangnya apabila dia cakap tk nak dengan saya, putus tanpa sebarang alasan yang munasabah, tiba-tiba tk nak dan bagi macam-macam alasan saya seperti sudah terkeluar daripada slhir itu.

“Macam saya sudah tldak saklt. kalau tidak saya selalu saklt , kalau cakap mesti tak percaya. Slhir yang terkena itu dimain-mainkan pula oleh Iqbal. Kau tengok diri kau sendiri menangis. Saya tengok status dia menangls, jangan main-main dengan sihir, kita tak nak pun sihir terkena dekat kita tapi benda itulah yang berlaku sebenarnya” tegas DSV

Tldak Lagi Berhubung.

Ketika ditanya adakah dirinya masih menghubungi Iqbal, DSV berkata mereka tidak lagi saling berhubung namun tidak menolak bahawa pelantun Hujan itu masih merinduinya.

“Tidak langsung, saya tengok kadang-kadang dia ada update selit gambar saya, rindu mungkin. Dia masih belum boleh berdiri seorang diri walaupun dia cuba untuk berbuat demikian” kata DSV lagi

DSV ditemui Murai.my di konsert minggu kedua GV8 di Putrajaya International Convention Centre (PICC) pada malam Ahad (27 Disember 2021). Dalam konsert itu, DSV dijemput sebagai seorang tetamu khas bagi menonton persembahan para peserta secara langsung.

Sumber : murai

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*