“Habis Kau Ingat Anak Kita Orang Minum Dalam Kasut?” – NetlzenPerli Hanis Zalikha, Niat Ingin Berkongsi Tp lain yang Jadi

Umum mengetahui selebriti popular, Hanis Zalikah kerap berkongsi tips tentang kehidupan berkeluarga menerusi akaun Instagramnya.

Sejak menimang cahaya mata iaitu Yusuf Iskandar, 4 dan Alisa Aisyah, 2, pelbagai perkara tentang anak-anak turun menjadi topik penulisannya di untuk tatapan peminat.

Terbaharu, menerusi perkongsian di Instagram, Hanis memberitahu yang anak keduanya, Alisa tldak lagi minum susu botol.

Menurut isteri kepada pelakon Hairul Azreen itu, proses untuk Alisa menolak minum susu dalam botol bermula dengan melatih anaknya minum susu pada waktu malam.

Kongsi Hanis, kini buah hati pengarang jantungnya itu sudah tidak lagi minum susu botol selain selera makannya kian bertambah. Tambah Hanis, selalulah berkomunikasi dengan anak-anak dan terangkan sebab dan akibat mengenai sesuatu perkara.

Sungguhpun begitu, perkongsian Hanis nampaknya kurang disenangi oleh beberapa kelompok netlzen.

Menurut mereka, Hanis mempunyai pembantu di rumah dan mereka Iebih suka mendengar tips yang dikongsi oleh surf rumah yang menjaga anak.

“Asyik kongsi tips je. Mesti HZ rasa dialah ibu terbaik yang patut dibuat contoh dan jadi ikutan ibu-ibu marhaen kan. Ada tukang untuk tolong jagakan anak, memasak mengemas boleh Ia. Lagi suka tengok surf rumah bagi tips-tips jaga anak ni,” tulis seorang netlzen.

“Normal la tu minum pakai cawan, habis kau ingat anak kita orang minum dalam kasut? Anak baru seketul dah acah pro… ceh,” Iuah seorang lagi pengguna media sosial.

Sungguhpun begitu, ado juga yang turut membela dan menyokong perkongsian yang dibuat oleh Hanis menerusi akaun sosial medianya.

Menurut salah seorang pengguna media sosial, cara komen netizen yang meninggalkan komen negatlf sedikit sebanyak menunjukkan siapa mereka sebenarnya.

“Apa Ia hai netlzen… macam something tk kena dengan hati. Walaupun tk suka, cara komen tu menunjukkan siapa dirimu. T0kslk,” katanya.

Untuk rekod, Hanis dan Hairul mendirikan rumah tangga pada 5 Jun 2015.

Sumber  : gempak

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tdak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*