lain macam penangan orang mengandung – “Kami dah macam buat konsert”

BAKAL menimang cahaya mata dan bergelar bapa, penyanyi Syamel akui teruja untuk memikul tanggungjawab yang lebih besar tidak lama lagi.

Ujar Syamel dia bersyukur isterinya yang juga penyanyi Ernie Zakri tidak mengalami ragam pelik seperti yang dihadapi oleh kebanyakan ibu hamil lain ketika usia kandungannya kini memasuki empat bulan.

“Setakat ini dah masuk empat bulan semuanya berjalan lancar, dia hanya alami alahan biasa seperti mana wanita lain mengandung.

“Tapi tk yang ada tervk sangat, hanya morning slckness sikit dan Ernie ni memang manja.

“Yang peliknya sebelum ini Ernie kalau dekat rumah dia jarang nyanyi. Tapi since dia hamil ni, dia kuat nyanyi sampai saya pun terikut. Kami dah macam buat konsert kat rumah,” katanya kepada mStar.

Syamel umum kehamilan Ernie pada Jumaat.

Ditanya berhubung persediaan bakal menjadi seorang bapa, Syamel atau nama sebenar Syameel Aqmal Mohd Fodzly, 28, berkata dia mula membaca mengenai hal itu menerusi carian di Internet.

Selain itu kata Syamel dia turut mendapatkan maklumat daripada orang yang lebih berpengalaman.
“Ernie sangat behave dan tak ada mengidam yang pelik-pelik.

“Untuk persediaan so far slowly, tak ada la buat research sangat. Saya lebih banyak bertanya kepada parent yang lebih berpengalaman… boleh tanya macam mana persediaan mereka dulu.

“Tengok sikit-sikit kat Internet sebab ni pertama kali,” katanya.

Pada 24 September lalu Syamel menamatkan teka-teki apabila mengumumkan isterinya sedang hamil empat bulan menerusi perkongsian di Instagram.

 

Untuk rekod, Syamel dan Ernie mendirikan rumah tangga pada 26 Mac lalu di Masjid Puncak Alam, Selangor.

Sumber : mstar

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*