“Kau Dengan Dia Berg4duh, Tk Perlu Masuk Aku Sekali” – Klng Coco ‘S0und’ Cap

Pempengaruh, Klng C0co yang baru mengesahkan dirinya bercer4i dengan bekas suami memberi am4ran kepada penyanyi rap Caprice agar tdak melibatkan dirinya dalam kemelut dengan individu lain.

Jelas Coco atau nama sebenarnya Mashaira Ismail, 24, dia enggan namanya dikaitkan dalam episod yang tiada kena mengena dengan dirinya.

“Tolong cakap dengan Cap to saya tk nak kena mengena dengan dia, kalau dia nak berg4duh dengan orang ini, atau nak perli orang itu, tk perlu masuk I sekali. BangBang.

“Kau dengan dia ni g4duh, tk perlu masuk aku sekali. Saya tdak bergaduh dengan siapa-siapa.

“I tk suka cari pasal dengan orang, tk suka cerita pasal orang tapi orang masih slbuk pasal I.

I tk nak muncul di tengah-tengah orang yang tengah berg4duh. Please… Saya tk ada masa” tegasnya.

Selepas tular laporan King Coco bercer4i dengan Azrin Anas Abdul Shukor, Cap tampil memuatnaik hantaran di Instagram, didakwa menylndir dengan ayat yang melampau.

‘Boleh tk tolong bagi number Caprice kat dia so boleh video call dalam bilik air’ tulis Caprice sebelum menukar kapsyen terbabit kepada ‘Hahahah boleh tk tolong bagi nombor Caprice dekat dia, so boleh video call dalam bilik-bilik…. Tuan badan ok’.

Cap pada masa sama turut berkongsi perbualannya bersama Klng C0co di Instagram Stories, menyatakan tiada perselisihan pendapat antara mereka.

Malah, Klng Coco turut memberikan kata-kata nasihat buat Cap.

Sementara itu, Klng C0co turut meluahkan rasa hatinya susulan kisah cer4inya yang vlral sejak pagi tadi selepas dilaporkan Gempak.

“Ya, it’s actually happening. But, i’m n0t sad, i’m happy, you have n0 w0rry to me. Saya okey, masih kuat.

“Tapi ramai tanya kenapa, kami kawan baik dan mahukan waktu untuk diri sendiri. Jadi, itulah yang jadi. Saya single, dah”katanya sebak.

Sumber:Gempak

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

“Tolong Bagi N0mbor, Boleh Vide0 Call Dalam Bilik Air” – Cap

Nama penyanyi rap dan aktivis kemanusiaan, Caprlce kembali hangat apabila dia didkwa menyindir pempengaruh, Klng Coco dengan mel4mpau.

Menerusi hantaran terbaharu di akaun Instagramnya, Caprlce telah memuat naik posting mengenai berita Klng Coco yang mended4hkan dirinya kini sudah bercer4i.

“Hahahah boleh tk tolong bagi nombor Caprice dekat dia, so boleh vide0 call dalam bilik air,” tulisnya ringkas.

Namun kapsyen yang ditulisnya telah mengundang kem4rahan netlzen selain mendkwa tindakan Caprlce itu melampaui batas.

Bukan itu sahaja, netlzen juga mendkwa kapsyen yang ditulis Caprlce itu berbaur gangguan sksval.

Bagaimanapun selepas menyedari kapsyen itu mengundang kec4man, Caprice kemudiannya telah memperbetulkan (edit) penulisannya.

“”Hahahah boleh tak tolong bagi nombor Caprice dekat dia, so boleh video call dalam bilik-bilik…. Tuan badan ok,” tulisnya ringkas sebentar tadi.

Sebelum ini, PU Syed telah mengur dan memperbetulkan Caprlce susulan kenyataan bersumphnya baru-baru ini.

Caprice sebelum ini lantang melakukan pended4han demi pended4han melibatkan kelakuan tdak baik seorang pendkwah.

Sumber:Gempak

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*